Cara Memenangi Loteri

loteri

Bayangkan memenangi loteri sebanyak 365 juta dolar, seperti sekumpulan rakan sekerja di kilang memproses daging Nebraska. Anda akan membelanjakan wang apa? Rumah? Sebuah kereta sukan baru? Pulau persendirian? Nah, memenangi jackpot loteri standard tidak sesukar yang anda fikirkan. Cukup pilih 6 nombor, dan mainkan setiap minggu selama sekitar 250,000 tahun. Itulah masa yang anda perlukan untuk statistik memenangi 1 jackpot.

Sekiranya anda terlalu lama menunggu, cuba beli lebih banyak tiket. Beli 2 tiket seminggu dan anda hanya  EVO888 perlu menunggu 125,000 tahun. Beli 10 dan anda hanya perlu 25,000 tahun. Walaupun kemungkinan besar anda akan menang setelah bertahun-tahun, anda tidak dijamin. Sekiranya anda akhirnya menang, anda mungkin perlu berkongsi jackpot dengan beberapa orang lain.

Anda juga perlu menunggu untuk mendapatkan bahagian jackpot anda. Syarikat loteri akan membayar anda secara perlahan sehingga 40 tahun. Oh, dan pembayaran anda mungkin dikenakan cukai pendapatan. Sebaik sahaja anda memperoleh kemenangan di akaun bank anda, ada kemungkinan anda akan meletupkan semuanya dengan cepat. Dikatakan bahawa sehingga 80% pemenang loteri di AS memfailkan muflis dalam tempoh lima tahun.

Baiklah, jadi ini mungkin terdengar sangat menyedihkan, tetapi intinya adalah bahawa anda tidak perlu bimbang tentang cara memenangi loteri, anda harus lebih peduli dengan bersenang-senang dan memastikan anda melaburkan kemenangan loteri anda dengan bijak. Atau, jika anda masih belum dapat melepasi impian anda untuk memenangi loteri, kunjungi laman web saya dan lihat perisian loteri saya . Ini akan membantu anda memilih nombor lotto anda dengan lebih bijak.

No comments yet

leave a comment

*

*

*