Apa yang Kita Tahu Mengenai 75-Ball Bingo Dalam Talian?

Bingo atau bingo Amerika untuk 75 bola (bingo 75 bola) – ini adalah permainan yang paling meluas dalam bingo dalam talian. Secara tradisinya, permainan untuk 75 bola bingo dimainkan di A.S. dan Amerika Selatan. Dalam bingo Amerika 75 bola terlibat, manakala di bingo UK atau bingo untuk 90 bola, 90 bola ini terlibat dalam permainan. Pada masa tertentu, yang dinyatakan pada paparan permainan, memulakan permainan baharu. Kad untuk 75 bola: Bingo untuk 75 bola dimainkan dengan kad, setiap satu mengandungi 24 nombor dari 1 hingga 75. Kad Bingo – ini ialah grid nombor 25 petak: lima petak dengan lima petak (5×5). Setiap lajur segi empat sama ditunjukkan oleh huruf B-I-N-G-O. Petak bagi setiap kad diisi dengan pemilihan nombor rawak dari 1 hingga 75: lajur B – nombor dari 1 hingga 15; Lajur I – nombor dari 16 hingga 30; Lajur N – nombor dari 31 hingga 45 + persegi berlabel “bebas” (ruang kosong) atau “liar”; Lajur G – nombor dari 46 hingga 60; Lajur O – nombor dari 61 hingga 75 mega888 apk.

Petak percuma diserlahkan secara automatik dan dikira sebagai sel yang sah dalam sampel bingo yang menang. Dalam bingo dalam talian, setiap kad mempunyai kod pengenalan yang unik. Sampel 75 bola: gabungan dan spesies. Setiap permainan untuk 75 bola mempunyai bingo coraknya sendiri – konfigurasi kemenangan bagi petak berlorek dalam kad. Konfigurasi yang ditentukan dalam permainan akan menang dalam bingo permainan ini. Biasanya, bingo sampel ditunjukkan di bahagian atas skrin. Dalam bingo dalam talian terdapat lebih daripada 5000 kombinasi sampel. Corak asas untuk 75 bola: satu baris merentasi; satu baris ke bawah; garis pepenjuru; empat penjuru.

Contoh kompleks bingo untuk 75 bola: Anak Panah Cupid; tanda semak; Rama-rama dan lain-lain lagi. Setiap sampel bingo mempunyai nama sendiri. Dengan nama ini kita boleh mentakrifkan nama permainan dewan bingo semasa atau akan datang dalam bingo dalam talian. Adalah penting untuk mengetahui bahawa bingo untuk 75 bola mempunyai dua jenis sampel bingo dalam talian: statik dan bergerak. Dalam konfigurasi sampel statik petak berlorek tidak diubah dalam permainan. Pemain mesti menandakan kad yang menang di antara kad dengan corak ini. Dalam konfigurasi sampel bergerak petak berlorek boleh ditukar beberapa kali dalam satu permainan.

Pelabelan mana-mana konfigurasi yang muncul melayakkan kad yang menang. Contohnya, jika terdapat sampel bergerak – garis mendatar, anda boleh menuntut bingo apabila anda mempunyai mana-mana siri dalam mana-mana kad yang digunakan dalam permainan. Matlamat permainan bingo untuk 75 bola: Tujuan setiap permainan dengan 75 bola adalah seperti berikut: dipanggil semasa permainan bola dengan nombor rawak dari 1 hingga 75 harus bertepatan dengan nombor pada kad pemain dan harus sepadan dengan sampel bingo untuk permainan bingo ini. Kombinasi kemenangan corak bingo mungkin jatuh dalam satu atau lebih kad dalam permainan.

No comments yet

leave a comment

*

*

*